Login

Over Lekkerfit

Na enkele jaren te hebben gewerkt als diëtist bij de thuiszorg heb ik in 2008 mijn eigen praktijk opgericht. Vanaf het prille begin werk ik al samen met de fysiotherapeuten van Visiemed, omdat voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Binnen het Centrum kunnen we u dan ook een optimaal programma aanbieden.


We denken allemaal voedingskundig te zijn, we eten tenslotte allemaal elke dag en hebben ook internet, hebben buren die goedbedoelde adviezen geven en vrienden die populaire diëten volgen. Maar hoe weet u wat in uw specifieke gezondheidssituatie het beste is voor u? En hoe voorkomt u terugval in uw oude voedingspatroon?


Ik geef u adviezen op maat; een persoonlijk advies met de begeleiding die bij ú past. Alleen dan lukt het om een advies ook op te volgen en uw eet-en leefpatroon structureel aan te passen. U kunt bij mij terecht voor overgewicht, ondervoeding, suikerziekte (diabetes), hart- en vaatziekten, chronische longziekten (COPD), maagdarmklachten, kanker, lactose intolerantie, osteoporose. Maar ook als u (intensief) sport, vegetarisch wilt gaan eten, zwanger bent of klachten heeft waarvan u denkt dat deze met uw eetpatroon te maken kunt u een beroep doen op mij.


Per 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Hair Change in Hazerswoude Rijndijk. Naast spreekuren kom ik, op indicatie, ook bij u thuis en kan ik voorlichtingen voor groepen verzorgen.

 

Om het werk van diëtist uit te mogen oefenen heb ik de 4-jarige HBO studie Voeding en Diëtetiek afgerond. Deze titel is bij de wet beschermd. Na het afstuderen is de elke diëtist verplicht zijn vak goed bij te houden en te voldoen aan kwaliteitsnormen. Mijn (Post HBO) specialisaties zijn diabetes en sportvoeding.

 

Diëtetiek zit in het basispakket van de zorgverzekering, de vergoeding bedraagt 3 uur op jaarbasis. Afhankelijk van uw aanvullende verzekeringspoliswaarden komt u in aanmerking voor meer vergoeding. U kunt zelf een afspraak maken met de diëtist, maar om voor totale vergoeding in aanmerking te komen is het nodig om een verwijzing te vragen aan uw huisarts of specialist.